Zaslal: po leden 22 2024, 9:34 Předmět: Proč přestal fungovat na Facebooku marketplace?
Ahoj, nevíte někdo proč přestal fungovat marketplace na facebooku? Je to jenom u mě nebo to přestalo fungovat všem?
Prostě z ničeho nic zmizela ikonka v aplikaci a když tam zkusím jít přes prohlížeč tak to píše že marketplace neni k dispozici.
Měl jsem tam dost inzerátů, a každou chvíli jsem tam sháněl nějakej bordel.
Zaslal: út leden 23 2024, 7:40 Předmět:
To je pravda, ale hádám že se to s metou asi vyřešit nepovede, protože tam nikde nesedí jedinej živej člověk, když už se tam objeví tak stejně nebude mluvit česky. Tak asi jedině zkusit založit jinej účet na marketplace, protože jiný řešení mě nenapadá.
Zaslal: út leden 23 2024, 8:38 Předmět:
podla helpu tam mas nieco, co je zakazane inzerovat, alebo ta niekto nahlasil, ako podvod, alebo mas nastaveny zly region v profile. _________________ No vidis, a tak si sa bal
Ahoj. Nic takovýho neprovozuju, ale na TikToku jsou náznaky, že s tím má problém více lidí - takže FB něco nejspíš pojebal, že někomu marketplace funguje a někomu ne.
Zaslal: st leden 24 2024, 10:14 Předmět:
Nevím co by tam mělo být zakázaného, je tam stará elektronika, jediný kdy mě to buzerovalo, tak před nějakou dobou mě 3x smazaly inzerát s amplionem, že prý nesplňuje podmínky, úplně bezdůvodně.
Založen: May 13, 2009 Příspěvky: 5318 Bydliště: BA-Petržalka :(
Zaslal: st leden 24 2024, 12:43 Předmět:
Predávať amplión je asi zakázané, s ním sa totiž dajú šíriť [dez]informácie bez cenzúry a bez internetu. _________________ Som proti budovaniu nechutne drsných červených cyklociest, je to hnus.
Ideológie developerov niesu kompatibilné so šťastným životom. Ide im iba o zisk.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.