Zaslal: út únor 13 2024, 8:04 Předmět: Levný osciloskop na auta
Ahoj,
nevíte o nějakém 2ch osciloskopu na baterky, co by uměl nahrávat na SD kartu a pak to šlo prohlížet na PC?
Nebo je na takovou záležitost lepší koupit USB osciloskop?
Založen: Aug 02, 2010 Příspěvky: 292 Bydliště: kousek od Brna
Zaslal: út únor 13 2024, 19:05 Předmět:
Teď jsem měl v rukách DC proudovou sondu Hantek, nulovaci tlačítko nevyskakuje, přepínač rozsahu má občas kontakt, má to dva ovládací prvky a oba jsou po smrti, tolik ke značce Hantek.
Mám na cestě ZT703S. Poreferuju až přijde.
Hantek 6022 mám doma. Nikdy jsem ale nahrávání nezkoušel protože nepotřeboval. Je pro něj dobrej soft do telefonu - lepší než ten pro PC.
Mám na cestě ZT703S. Poreferuju až přijde.
Hantek 6022 mám doma. Nikdy jsem ale nahrávání nezkoušel protože nepotřeboval. Je pro něj dobrej soft do telefonu - lepší než ten pro PC.
A napájí se přímo z telefonu, nebo je k tomu potřeba ještě něco?
zdravím,
jakou má možnost nahrávání ZT703S - má slot na paměťovku anebo vnitřní paměť a jak velkou ?
Uvažuju o něčem podobném ale aby to mělo možnost nahrávání bez nutnosti dalšího připojení, až následně na PC a zatím jsem nic podobného nenašel.
díky
Naposledy upravil marshal dne po březen 18 2024, 8:44, celkově upraveno 1 krát.
Zaslal: po březen 18 2024, 6:33 Předmět:
ransom napsal(a):
Pardon, dotazů jsem si nevšiml dřív..
Atlan napsal(a):
Dovod preco 703 a nie 1013D?
Musí být důvod?
Mám to doma. Funguje podle očekávání.
Tak chcel si nieco s Sd cartou, 703 to nema, a uklada len obrazky nie priebehy.
No 1013 je dotykac tym padol lepsie a rychlejsie nastavenie narozdiel od tamagoci 703. 1013 Vecsi displej.Moznost ulozenia obrazkov aj priebehov, po úprave oznacenie suborov casom a datumom.
Na 703 neodladeny firmvare. (tak ze stym fungovanim je to take otazne) uklada len obrazky ale nie priebehy, tak ze dalsie spracovanie na PC nieje mozne. Obmedzena pamet pre obrazky
Já jsem nic s SD kartou nechtěl, to byl dotaz z pléna.
Po pár týdnech používání 703 spokojenost. Mám to jen jako polní přístroj pro skouknutí průběhu, nepotřebuju nic zaznamenávat. Naopak velice kvituju ovládání tlačítky místo matlací obrazovky, je to velice jednoduché a pohotové, plus držení v ruce jako běžný multimetr.
Každému prostě vyhoví něco úplně jiného, ke tvým výhradám respekt.
Pokud jde o ten záznam. Tak pro signály v nf rozsahu se dá použít i zvukovka, jen je potřeba si k ní vyrobit dělič. Zaznamená se to jako normální audio nahrávka libovolné délky, a študovat se pak může po libosti. Nevezme to samozřejmě nic harmonického nad nějakých 22kHz, impulzy kratší než milisekunda budou zdeformované, a kratší než 50uS zmizí úplně.
Přesto se to mnohdy může na pomalejší děje hodit.
Kdo chce víc než jen hračku nebo improvizaci, holt se musí trochu rozšoupnout.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.