Ja mám dobre... nebute to záležitosť prehliadača ? Ja mám operu..tam to ide bez problémov... raz za mesiac sa síce stane,že chce nové prihlésenie, ale môže to byť zmenou vonkaješj
IP adresy providera... aj teraz som niekde na východe 200km vzdialený... ale po "inicializácií" frčím normálne..
Väčsinou nemusím nič robiť
Zaslal: čt březen 07 2024, 19:21 Předmět:
Od samého začátku co jsem si tady vytvořil účet jsem se v prohlížeči Google Chrome přihlásil tak max. dvakrát a jinak jsem po spuštění prohlížeče vždy už přihlášen aniž bych se musel přihlašovat. Prostě Google Chrome u mne přihlášení nezapomíná ani když restartuju systém a funguje mi to na obou počítačích co používám (jeden s Windows 7 64-bit Pro a druhý s Windows 11 64-bit Pro). Před pár týdny jsem byl na Slovensku na zakázce ve Sládkovičovu a na hotelu jsem se ze svého pracovního notebooku normálně přihlásil k jejich wifi, spustil Google Chrome a byl jsem zase přihlášen na eBastlírně aniž bych se musel přihlašovat. Takže změnou IP adresy to asi nebude když mi to v pohodě šlape nejen v jiném městě, ale dokonce i v jiné zemi. Nevidím v tom tedy žádný problém.
Naposledy upravil Valdano dne čt březen 07 2024, 19:34, celkově upraveno 1 krát.
Založen: Nov 17, 2011 Příspěvky: 6792 Bydliště: U Litomyšle.
Zaslal: čt březen 07 2024, 19:32 Předmět:
Jo, to mi tak fungovalo léta. Ale to přihlašování začalo cca 14? dní zpět a nic na PC se neměnilo. Jedině nějaká aktualizace WIN nebo snad chromu, možná něco prováděli, trochu jinak je ukládání záložek.. _________________ Spát je dobré. Být mrtev je lepší. Nikdy se nenarodit je nejlepší.
Zaslal: čt březen 07 2024, 19:40 Předmět:
U mě se nic nezměnilo ani po nedávné aktualizaci ve Windows 11 ani po aktualizaci Google Chrome a po každém spuštění prohlížeče už jsem přihlášen a přihlašovat se znovu nemusím.
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 32982 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: čt březen 07 2024, 19:43 Předmět:
Máš pravděpodobně v nastavení zaškrtnutý smazání šušňů po odchodu ze stránky nebo vymazání historie při uzavření prohlížeče. To jsou nastavení vhodný pro hromadně přístupnej počítač, kde to zajišťuje aspoň trochu soukromí každýmu uživateli po jeho odochodu - ale na soukromej poč jednotlivca doma je to naprostá pitomost, pokud teda nechce utajovat před potenciální manželkou lezení na stránky s adult zábavou ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
v OPERE mám stále v záložke web a znovupripojenie (heslo) si žiada tak raz mesiac, keď sa menia základné nastavenia od providera (nová IP?? ) Aj teraz som(podľa providera) niekde na Východe Slovenska - a pritom som v jeho srdci
Zaslal: čt březen 07 2024, 20:21 Předmět:
Po mě to zpravidla chce přihlášení, když jsem na jiném PC než ze kterého jsem vstupoval (a byl přihlášen) minule.
Takže to asi v PC nebude.
Nebo je nějaký způsob jak spolu komunikuje notebook a velký PC?
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 7917 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: čt březen 07 2024, 20:41 Předmět:
monterjirka napsal(a):
Nebo je nějaký způsob jak spolu komunikuje notebook a velký PC?
Pokud máš prohlížeč přihlášen k nějakému (například Microsoft) účtu, tak by se tyto měly synchronizovat. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.