Zaslal: so srpen 03 2024, 22:02 Předmět:
ok1hga napsal(a):
neznáš "ublock" ?
Mám v Google Chrome nějaký Adblock. Nejdřív youtube nechtělo fungovat a teď zase nefunguje adblock, reklamy tam jsou furt. Oni furt spolu zápasí. Youtube obecně není rádo, když lidi blokujou reklamy. _________________ 010203
Zaslal: so srpen 03 2024, 22:08 Předmět:
Já jsem tak dlouho instaloval různý bloky inzerce, až nemůžu přes MS Edge platit. Půl hodiny jsem to řešil s bankou, všechno povypínal, ale stejně jsme to nepořešili. Doporučili mi jinej browser. Radši už neexperimentuju.
A co jako chcete? Tak si zaplaťte 179Kč měsíčně a máte Youtube bez reklam (a nádavkem k tomu Youtube Music). Nebo si fakt myslíte, že to bude kvůli vám někdo provozovat zadara? _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 7896 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: ne srpen 04 2024, 9:33 Předmět:
Přesně tak. Trapné jsou akorát ty reakce typu "zlé youtube mě prudí, že mám blokovač reklam a bla bla bla".
Jejich služby, jejich pravidla; ber, nebo nech ležet. Nebo si zaplať. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
...Doporučili mi jinej browser. Radši už neexperimentuju.
Používat MS Edge je "experiment"? To je tvrzení na hlavu postavené. MS Edge je součástí Win10/11. Spíš by to chtělo "experimentovat" s bankami. Úroveň vývoje jejich aplikací je často problematická.
Založen: Nov 17, 2011 Příspěvky: 6782 Bydliště: U Litomyšle.
Zaslal: ne srpen 04 2024, 10:27 Předmět:
Mám celkem asi deset různých blokátoru a dobrý. Když to nějaká stránka zjistí a nelíbí se ji to, tak tam nelezu. Mimo nutných přes anonym. Placené YT dobré, ale synchronizuje mi PC, mobil, TV a manželčinu TV což je zas na ho.... _________________ Spát je dobré. Být mrtev je lepší. Nikdy se nenarodit je nejlepší.
Založen: May 13, 2009 Příspěvky: 5301 Bydliště: BA-Petržalka :(
Zaslal: ne srpen 04 2024, 11:41 Předmět:
Ste staromódne konzervy. Ja používam na jednom počítači 5 prehliadačov (browSERov), každý na to na čo je najlepší. A to je tam ešte šiesty (IE) na ktorý nesiaham.
Videá z YouTube je najlepšie stiahnuť, vygooglite si online youtube downloader, a sosajte. A máte to v počítači a bez reklám. Prehrávanie tiež tak nezaťažuje procesor, a dá sa to archivovať aj pre neskoršie pozretie. Nie sa potom diviť, že ešte včera to na tom YT bolo, a dnes už je to zmazané. _________________ Som proti budovaniu nechutne drsných červených cyklociest, je to hnus.
Ideológie developerov niesu kompatibilné so šťastným životom. Ide im iba o zisk.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2, 3Další
Strana 1 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.