Založen: Nov 01, 2016 Příspěvky: 1035 Bydliště: Dřísy nedaleko Staré Boleslavi
Zaslal: čt prosinec 12 2024, 6:38 Předmět:
Behemot napsal(a):
martinkopp napsal(a):
Kolik?
dobrá otázka, dodnes žádná reakce?
Na blbou otázku blbá odpověď - hledám kolegu, který bude od poruchy odjíždět s pocitem, že to udělal jak nejlépe mohl. A ze zkušeností vím, že ten kdo se jako první ptá "Kolik?" místo aby se ptal na jiné detaily případné své budoucí práce mezi takové lidi obvykle nepatří...
Další informace případně přes SZ.
Evokuje to ve mně film Kulový blesk - tam se jedna postava taky vždycky Abrháma ptala "Kolik?"
Plat se dneska veřejně nesděluje
nejsme v komunismu ale v demokracii
důležité lidi oblbnout informacema a dezinformacemi
a neinformovat kolik lidí skáče pod vlak kolik máme sebevrahů
a kdy už zabezpečovací zařízení českých drah konečně bude fungovat
tak nastupte a pak se všecko dovíte včas včas včas .
Kolik je zásadní otázka. Těžko budu dělat práci, která by mě i bavila za plat, který mi nebude stačit na nájem. Otázka kolik je naprosto v pořádku, cifra rozhodne o tom, zda se vůbec přihlásím do výběrka.
Na sdělovačce jsem na drahách začína cca před 40-ti lety. A nevrátil bych se tam.
Otázka kolik je zcela relevantní.
I kdybych měl zájem (jako že nemám), tak by mě zajímalo jestli budu mít více jak v současné práci a až pak bych se teprve začal zajímat o detaily.
Určitě nebudu měnit práci, abych se měl hůře jak doposud.
Založen: Nov 01, 2016 Příspěvky: 1035 Bydliště: Dřísy nedaleko Staré Boleslavi
Zaslal: čt prosinec 12 2024, 13:56 Předmět:
Tak přijď na pohovor a dozvíš se jí. Ona se ve výsledku bude stejně pohybovat podle toho, co předvedeš a co jsi ochoten nabídnout. Nemá smysl tady házet nějaké částky těm, kteří o tuto práci zájem nemají nebo na ní nejsou vhodní.
Nenabízím místo pokladního v Lidlu...
Stačí se jen podívat co zadavatel píše a jak odpovídá jak se brání sdělit rozsah
je to totalita v rouše demokracie české republiky zabalená
do taktiky státního podniku tak aspoň napiš kolik dáš na cestu cestovní výlohy
na ten pohovor a nebo řekni aspoň termín pohovoru... ten pohovor bude asi po novým roce nebo až na Velikonoce s takovouto taktikou .
....
Dnes se zajíc v pytli ani auto bez fotografie a ceny neprodá _________________
Založen: Jan 17, 2007 Příspěvky: 6684 Bydliště: Milotice u Kyjova
Zaslal: čt prosinec 12 2024, 21:57 Předmět:
No, peníze bych osobně opravdu nesděloval. Ty lidi co mi chodili na pohovor by si nezasloužili ani polovinu uvažovaného a to jsem to inzeroval tady na bastlirně!
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 7955 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: čt prosinec 12 2024, 22:07 Předmět:
elnovy napsal(a):
a neinformovat kolik lidí skáče pod vlak kolik máme sebevrahů
a kdy už zabezpečovací zařízení českých drah konečně bude fungovat
tak nastupte a pak se všecko dovíte včas včas včas .
To jsou bláboly
Informace a statistiky o nehodách na železnici jsou veřejně dostupné.
Zabezpečovací zařízení funguje; neprovozují ho ovšem České dráhy, nýbrž Správa železnic. České dráhy nejsou provozovateli ani vlastníky infrastruktury, nýbrž "jen" dopravcem. Stejně jako Arriva, Regiojet, KŽC doprava apod. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Blábolem jsou všechny řeči kolem které zdůvodňují proč nenapsat rozsah platu
....
Stokrát řečennej blábol se stává pravdou.
Na tom je založená demokracie .
...
To těm všem soudruhům ještě nedošlo asi .
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2, 3Další
Strana 1 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.