Falošná Kaptonová páska z aliexpress, táto, šírka 10mm. Je to obyčajná izolepa so žltým lepidlom, hneď sa topí. Škoda že som ju neodskúšal skôr, lehotu na otvorenie sporu som zmeškal o pár dní. Tiež som si mohol prečítať nejaké recenzie s jednou hviezdičkou... ale keď sa jeden ponáhľa a vidí dobré celkové hodnotenie, tak nepátra.
edit: odkaz opravený
fake kapton.jpg
Komentář:
Velikost:
215.97 kB
Zobrazeno:
18 krát
_________________ Som proti budovaniu nechutne drsných červených cyklociest, je to hnus.
Ideológie developerov niesu kompatibilné so šťastným životom. Ide im iba o zisk.
Naposledy upravil PotPalo dne pá prosinec 27 2024, 13:05, celkově upraveno 2 krát.
Nemohlo se stát, že v hlavičce nabidky byl kapton, a v nabídce samotné více typů pásky? _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Zaslal: pá prosinec 27 2024, 10:45 Předmět:
Na TME je 4x dražší, ale asi se nespálíš.
Budiž to ponaučení pro tebe na příště, a je fajn, že se podělíš, aby nenaletěl někdo další? _________________ Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Založen: Aug 30, 2008 Příspěvky: 3842 Bydliště: Čierne pri Čadci
Zaslal: pá prosinec 27 2024, 12:55 Předmět:
Však PotPalo psal ve svém příspěvku
citace:
Tiež som si mohol prečítať nejaké recenzie s jednou hviezdičkou... ale keď sa jeden ponáhľa a vidí dobré celkové hodnotenie, tak nepátra.
Každopádně není to až tak závratná suma ale i mě by to sralo jak mě číňan odrbal.
Mi se také stává že čím víc si dávám pozor, čím více vybírám tak někdy na to doplatím.
Založen: May 13, 2009 Příspěvky: 5373 Bydliště: BA-Petržalka :(
Zaslal: pá prosinec 27 2024, 13:13 Předmět:
Odkaz opravený. Páska mala hodnotenie 4.8 hviezdičky z 467 Reviews, tak som to moc neštudoval. Akurát ma serie že som im dal 5 hviezdičiek bez toho že by som pásku odskúšal (ale písal som že neodskúšaná). Teraz som doplnil druhé hodnotenie že je to šmejd.
Ponaučenie: veci ihneď odskúšať. Keď na to nieje čas, nedávať ani hodnotenie. _________________ Som proti budovaniu nechutne drsných červených cyklociest, je to hnus.
Ideológie developerov niesu kompatibilné so šťastným životom. Ide im iba o zisk.
Zaslal: pá prosinec 27 2024, 15:27 Předmět:
Tenhle ojeb mi už Číňan také v minulosti poslal, mě to otestovat napadlo a úspěšně jsem to vyreklamoval. _________________ Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
Založen: Oct 03, 2005 Příspěvky: 1667 Bydliště: nedaleko Humpolce
Zaslal: pá prosinec 27 2024, 17:23 Předmět:
Jasně, všichni se spikli...
Zatim se mi na Alíku nestalo, že by nebylo zobrazeno mizerné hodnocení. Aliexpress není prodejce. Narozdíl od tuzemských ešopů, který nelichotivý hodnocení vůbec nezveřejní nebo upraví (Tipa, obchod-vtp, atd).
Počet hvězdiček není vypovídající. Pitomci dávají 5 hvězd i za to, že zgarb přijde poštou. Chce to koukat na procenta hodnocení prodejce. Při hodnocení pod 95% vůbec u takového prodejce nekupovat. Dále na jednohvězdičková hodnocení a na počet prodaných kusů. Pokud je počet prodaných kusů nízký, jít jinam.
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18707 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: pá prosinec 27 2024, 17:57 Předmět:
Nevím jak na Alíku ale na E-Bay se mý špatný ohodnocení nikdy u prodejce neobjevilo. Na HobbyKingu to samý. Z jinech PRCáků jsem nic nebral. U českých se moje textový ohodnocení během pár dní promazalo a upravilo. Tak proč by měl být Alík vyjímkou? _________________ Jirka
Založen: Mar 12, 2008 Příspěvky: 3055 Bydliště: Považie - Vorošilovo
Zaslal: pá prosinec 27 2024, 21:57 Předmět:
Možno OT: Kto zháňa vonkajšie obaly na LP, tak mám overenú už viac krát cez Allegro firmu TDK - Opakowania. Majú aj vnútorné, tie však overené nemám, tie som nakupoval inde. https://allegro.sk/ponuka/obaly-folie-na-vinylove-platne-vinyly-lp-12-pp-vonkajsie-0-04mm-100-ks-6986459715
Obaly sú o niečo väčšie, než obal samotnej LP, na druhej strane, v pohode sa do neho zmestí aj 2LP, prípadne, ako som dal ja, 3LP Návštevný den 1,2,3, čiže sú pohromade. Folia je priehľadná, nie je matná. Už som ich spotreboval 350ks v rámci ultrazvukovej kúry mojej celoživotnej zbierky LP..
Když napíšeš na Aliku špatné hodnocení, prodejce se ho nemůže zbavit, zbaví se ho jenom tím, že stránku smaže a založí ji znovu, ale tím zmizí všechny hodnocení a všechny recenze, hvězdičky, všechny fotky, všechny procenta.
Kaptonku kupuju v oficiálním obchodě YX, tam jsou pravé.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.