Asi to málokdo zaregistroval a málokomu to bude chybět, ale od 1.1.2025 zrušil O2 službu FREE SMS, kdy bylo možné poslat zdarma SMS zasláním zprávy na mailovou adresu ve formátu +420telcislo@sms.cz.02.com
Mě to trochu chybí, protože jsem to používal u málo využívaných schránek, které mám v podstatě jen z historických důvodů, jako notifikaci o příchozím mailu. Když jsem třeba uvedl některou z těchto adres při nákupu v eshopu, krátce po odeslání pípnul mobil a já věděl, že objednávka byla přijata. Teď se holt budu muset přihlašovat do schránky a ověřit to tam. Ale asi to přežiju
Zaslal: út leden 28 2025, 15:47 Předmět:
Taky jsem to zaregistroval, využíval jsem to stejně. Nastav si forward do používaného mailboxu. Pěkně si to v rámci zkvalitňování služeb potichu zrušili a zas je líp _________________ Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 33223 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: út leden 28 2025, 16:22 Předmět:
Třeba já na schránce na Centrumu - moc ji nepoužívám a sms mi vyhovovala jako avízo došlý pošty. Prostě Kyslíci si vzali příklad z Český Pýčty - a začali salámovou metodou ukrajovat poskytovaný služby ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.