Zaslal: st únor 19 2025, 18:34 Předmět: China fréza na zem z ukrajiny za 1000 hrivien.
Je to mozne neako kupit,a je to cela strojovna za tych 1000? Nie je tu niekto čo chodi na ukrainu a zistil by to, pripadne doniesol.Nechce sa mi verit za tu cenu do 50€ .Alebo je to hracka pre deti.pozri obr.
Tu je odkaz na video,neviem ci vam to pojde: https://www.facebook.com/reel/1163865031918600
cina rotovator 1000 hrivien.png
Komentář:
Velikost:
268.7 kB
Zobrazeno:
85 krát
_________________ Zbieram hlavne nefunkčné náramkové hodinky PRIM,prípadne rôzne opravím.
Choď do najbližšej požičovne záhradného "náradia/strojov " a za pár šušňou si ho "požičaj na pár dní - rozmysli si robotu " A na to čo To potrebuješ.. Viac to nebudeš potrebovať!! Sprav to poriadne!! A nebudeš potrebovať mať taký stroj doma...
Nevěř všemu co uvidíš na facebooku. I když vlastně pro důvěřivce tvého formátu bych to opravil na "nevěř ničemu co uvidíš na facebooku". Budeš pak mít život mnohem spokojenější.
Zaslal: st únor 19 2025, 21:41 Předmět:
Na videu obrába suchú zem (či piesok?) kde takmer nič nerastie! Ak máš tak na záhrade, prečo nie. Ale pochybujem, že sa to dá kúpiť za 50€.
V reále na záhrade ak by bola zem prerastená koreňmi tráv + nejaké kamienky, dopadlo by to frézovanie biedne. Na to je podľa mňa vhodnejší kultivátor. _________________ -ST-
Choď"tam" - a požičaj si zariadenie na to - čo potrebuješ.. už ho viac potrebovať nebudeš- kupovať ho je volovina ... a keď sa chceš narobiť krompáčom, rýľom, lopatou a hrabľami, Prajem príjemné Leto!
Proto jsem mu psal aby zrušil FB. Pokud mu někdo bude tvrdit, že na Ukrajinu pojede a že mu to za 50E doveze, tedy přesně to co požaduje, se 100% pravděpodobností už nikdy neuvidí ani chlapa, ani 50E a nejspíš ho následně oberou o mnohem víc.
Zaslal: čt únor 20 2025, 7:57 Předmět:
přijde mi ,že je to nástavec s elektromotorem. Na jedné straně akumulátor. Čili s písčitou hlínou to chvilku může fungovat, ale klasický rotavátor s noži to určitě nenahradí.
Zaslal: čt únor 20 2025, 8:49 Předmět:
dred,ja potrebujem cele leto mat doma techniku,nie si chodit poziciavat niekde.Mne sa to zdalo tiez ako hracka,do zemi by to asi neslo.lebo u nas su tvrde.Preto som chcel ci to niekto nepozna ,ci uz nevidel ako to robi. _________________ Zbieram hlavne nefunkčné náramkové hodinky PRIM,prípadne rôzne opravím.
Tak znovu a pomalu. Tohle za 50E nekoupíš. Pokud to někdo na FB za tuto cenu nabízí, v žádném případě to nezískáš. Podle mne to složí jen k získávání osobních udajů důvěřivců. Pokud je někdo schopen uvěřit tomuhle, uvěří čemukoliv a šmejdi na něm začnou za pár měsíců důkladně pracuvat a oškubou ho na něčem jiném.
Založen: Nov 10, 2009 Příspěvky: 2700 Bydliště: u Velvar, mezi D8 a R7
Zaslal: čt únor 20 2025, 21:10 Předmět:
tiktak1953 napsal(a):
Je to mozne neako kupit,a je to cela strojovna za tych 1000? Nie je tu niekto čo chodi na ukrainu a zistil by to, pripadne doniesol.Nechce sa mi verit za tu cenu do 50€ .Alebo je to hracka pre deti.pozri obr.
Tu je odkaz na video,neviem ci vam to pojde: https://www.facebook.com/reel/1163865031918600
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.