Zaslal: út únor 25 2025, 9:17 Předmět: Overenie účtu do Googlu v mobile Huawei,pomoc.
Neviem co mam zadat aky mail do tohoto stlpca na obr. Aky ucet je s tymto zariadenim synchronizovany? Pomocov akeho uctu sa mam prihlasit? V google mam len jeden ucet s ktorym som sa prihlasil.Ten s ktorym som sa prihlasil neberie,treba vytvorit vymysliet neaky novy ucet. Tento telefon je bez sim karty len na fotenie .dik
IMG_20250225_084540.jpg
Komentář:
Velikost:
236.27 kB
Zobrazeno:
14 krát
IMG_20250225_084712.jpg
Komentář:
Velikost:
220.21 kB
Zobrazeno:
13 krát
_________________ Zbieram hlavne nefunkčné náramkové hodinky PRIM,prípadne rôzne opravím.
Zaslal: út únor 25 2025, 9:24 Předmět:
Forbidden mi dal davno tri taketo mobily,takze skusim mu napisat SZ dik _________________ Zbieram hlavne nefunkčné náramkové hodinky PRIM,prípadne rôzne opravím.
Založen: May 13, 2009 Příspěvky: 5534 Bydliště: BA-Petržalka :(
Zaslal: út únor 25 2025, 9:31 Předmět:
Toto sa už stalo viacerým ľuďom. Resetovali telefón alebo tablet do továrenských nastavení, a následne to chcelo mail a heslo. Totiž ono sa resetne všetko okrem účtu. Ponaučenie: pred resetovaním treba najprv v nastaveniach odobrať všetky mailové účty. _________________ Som proti budovaniu nechutne drsných červených cyklociest, je to hnus.
Ideológie developerov niesu kompatibilné so šťastným životom. Ide im iba o zisk.
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 8072 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: út únor 25 2025, 9:34 Předmět:
Přesně tak. Mám z elektroodpadu pár takovýchto telefonů, co chtějí původní účet. Pokud ho neznáš, tak smolík.
Můžeš na youtube pohledat různé návody (zadat "typ telefonu FRP bypass"), ale úspěšnost je spíš mizivá. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Založen: Feb 07, 2008 Příspěvky: 850 Bydliště: Jablonec nad Nisou
Zaslal: út únor 25 2025, 10:32 Předmět:
FRP jsem naposledy zkoušel prolomit na Androidu 10, 3 večer jsem se s tím trápil, software jsem přehrál, nakonec nejaký exploit jsem tam dostal a tím jsem to prolomil, pak jsem pro jistotu znovu přehral soft ale i tak tam mohlo zbejt něco škodlivého.. no vyhrál jsem a pak jsem ten mobil vyhodil..
Založen: Feb 14, 2005 Příspěvky: 9250 Bydliště: Brno (JN89GF)
Zaslal: út únor 25 2025, 12:07 Předmět:
Měl by to být konkrétně Huawei Y5 II (Cun-L01). Kdysi jsem jeden odblokovával taky, našel jsem to na netu, ale je to už hodně let. Většina, co jsem měl byla čistá, ale asi jeden unikl.
Zaslal: út únor 25 2025, 12:22 Předmět:
Ano forbi. Cun L01.Android 5.1.ked sa nepo nic sa nestane.fik pani za vas cas. _________________ Zbieram hlavne nefunkčné náramkové hodinky PRIM,prípadne rôzne opravím.
Problém lze řešit přeflashováním, jak jsem už psal. Děje se to pomocí flashovací utility SP Flash Tool, spuštěné v PC s připojením mobilu přes USB.
K funkčnosti je třeba nainstalovat do PC potřebné drivery k mobilu.
Nejprve si stáhni SP Flash Tool, rozbal ho a spusť soubor flash_tool.exe a seznam se s programem. Program umožňuje také zálohovat veškerou paměť mobilu, což vřele doporučuji.
V tomto případě není nutné flashovat celý firmware, který má přes 1GB, ale je dobré si ho i tak stáhnout, třeba odtud, obsahuje i potřebné drivery.
Pokud se s tím popasuješ, budu pokračovat.
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 8072 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: út únor 25 2025, 17:03 Předmět:
Otázkou je, zda to u nějakého klumpru s Androidem 5 a pravděpodobně s baterkou za zenitem má smysl... Kromě čistě studijních účelů, samozřejmě. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.