Zaslal: po březen 03 2025, 11:22 Předmět: D: Obaly na CD/DVD
Využil by někdo klasické obaly na CD/DVD? Je jich cca 200ks, nejsou poškozené ani špinavé. Třeba to někdo využije, jinak s tím nakrmím kontajner na plasty.
Zaslal: po březen 03 2025, 22:33 Předmět:
Jaké je to prosím provedení?
Jestli to poctivé ze silného materiálu, co bývávalo na začátku výroby a prodeje CD disků, tak bych měl o část nabízených kusů zájem.
Jestli je to SLIM, nebo moderní "odtučněné" provedení z velmi slabého plastu co se kroutí, tak to nechci
Zaslal: út březen 04 2025, 8:42 Předmět:
Jak jsem psal, jsou to KLASICKÉ obaly, žádné slim nebo novodobé cutcosty. Jsou staré cca 20 let, většinou TDK, Verbatim apod. Jak si to chcete vyzvednout? Balit a posílat se mi to chce až v krajním případě. Můžu to vzít s sebou do Prahy příští týden. Kdyžtak posílejte SZ s adresou a telefonem a návrhem na převzetí.
Zaslal: st březen 05 2025, 0:22 Předmět:
Jestli je příští týden myšleno kdykoliv od desátého do čtrnáctého března, tak to zkusím domluvit s bratrem, jestli by to nějak nevyzvedl když by měl volno.
Nebo to bude možné vyzvednout jen nějaký, dopředu daný konkrétní den?
Zaslal: čt březen 06 2025, 23:38 Předmět:
Děkuji za informaci.
Poprosím tedy o zaslání tel.čísla a místa pro vyzvednutí na můj email:
vaclavvondrak zavináč seznam.cz
A zároveň se zkusím bratra zeptat, jestli by to mohl buď v PO, nebo ST vyzvednout. Ještě upřesním počet kusů, ale myslím, že tak kolem padesáti kusů by mi mohlo stačit na výměnu za rozlámané, či jinak poškozené krabičky v mé sbírce cédéček, a určitě tím pádem zbyde i na Petra (judeware).
Děkuji
Zaslal: út duben 01 2025, 21:51 Předmět:
Opět si dovoluji se připomenout ... Mám stále zájem, bratr je v Praze vyzvedne, jen zatím nevíme kde, a v kolik hodin.
SZ s informacemi ohledně vyzvednutí co jsem již dříve poslal byla sice přečtena, ovšem bez jakékoliv reakce
Vyzvedly by se zároveň i krabičky pro Petra - judeware. Uskladnil bych je pro něho v Pe, než pojede okolo.
Tak se tedy ještě jednou ptám, budou, nebo nebudou ???
Děkuji za info.
Zaslal: st duben 02 2025, 5:56 Předmět:
Dobře že jsi se připomněl, měl jsem toho nějak moc.
O víkendu to připravím a budou k vyzvednutí nyní v pondělí 7.4.
Do SZ Ti pošlu adresu a podrobnosti.
Ale potřebuju aby je fakt v pondělí vyzvedl, v úterý jsem už zase jinde.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.