Společnost 02 mi oznámila, že mi zavádí službu Oneplay za poplatek skoro tři stovky měsíčně. O nic jsem nežádal, službu nechci, ale operátor mi sdělil, že jinou možnost už O2 nenabízí.
Laskavě mi poslali Oznámení o změně smlouvy - až dodnes jsem si myslel, že smlouva je oboustranné projevení vůle. No, 02 to vidí jinak. Že by plíživá Putinizace právní kultury?: Smlouva je to, co řeknu já!!
Založen: Feb 14, 2005 Příspěvky: 9250 Bydliště: Brno (JN89GF)
Zaslal: so březen 22 2025, 23:53 Předmět:
Jednostranná změna smlouvy je zcela běžná věc. Banky, pojišťovny, dodavatelé energií... Musí tě se změnou seznámit a je na tobě, jestli kývneš, nebo smlouvu ukončíš. Jak jsi v roli odběratele, tak se s tebou nepářou.
Tiež sa mi O2 pokúšali nanútiť OnePlay, Tak som im povedal že keď mi zabezpečia optické vysokorýchlostné pripojenie, aby sa to dalo vôbec pozerať že si ho dám..... Keď že v našej lokalite je optika nedostupná a výhľadovo tiež nie, tak zvädli ako ľalia... Tak ostávam na "Bielom internete na doma"
Iný sa mi ani neoplatí... Translačky sú ďaleko, alebo niečo zavadzia a metal kábel, ktorý tu visí ešte z pevnej linky z roku 1990 toľko nedá...
Zaslal: ne březen 23 2025, 8:16 Předmět:
Mají pravdu a mají na to i nárok. Jistě jsi zapoměl napsat, že je tam i ta část, kde píšou, že můžeš dát výpověď v nějakém termínu. Tak to vypověz a vem si např. NetFlix, kde můžeš mít i více zařízení.
Strejda to naopak chtěl zavést. Prý se musí osobně dostavit na pobočku a nahlásit jim tam svou mailovou adresu, bez toho iptv prý nepůjde. Má bankovní identitu, certifikát od postsignum, e-občanku... Ne, prostě nic, musí tam jet osobně. Co naplat že mu na mail jež má u O2 nahlášený posílají 20 let všechna vyúčtování, smlouvy a dokonce O2 je poskytovatelem toho mailu (dali mu ho kdysi při zřizování internetu).
Nechtěl jsem tomu věřit, myslel jsem že jen něco špatně pochopil, volal jsem tam a je to opravdu tak. Musí jet 70km na nejbližší pobočku aby jim řekl že má mail běžící na jejich serveru a jež mu sami dali. Uf. Telekomunikační firma hodná 21 století. Poradil jsem jen aby okamžitě až bude mít jinou volbu připojení, utekl od nich pryč.
Platím si O₂TV Sport Premium online, což je jeden stream se 16 sportovními kanály za 399 Kč. S podobnou porcí sportu bude Oneplay Extra Sport za 599 Kč.
Vezmu k tomu další 2 streamy za 99 Kč, aby to bylo nad 600 Kč a když to budu platit z Airbank, tak tu platbu snížím o 300 kč a cenově budu na tom samém. U Airbank akorát chtějí zaplatit 5x kartou měsíčně.
Zaslal: ne březen 23 2025, 11:00 Předmět:
Abych parafrázoval slova z filmu Mrazík:
"Kdybys nebyl předplatitelem O₂TV, nestal byses předplatitelem Oneplay." _________________ Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Tak to je, když to chci, tak si to předplatím. K tomuhle to stejně vše směřuje. Když budu chtít shlédnout film, tak si ho pustím, kdy budu chtít a jediné živé přenosy budou ty sportovní.
Když promo akce u Airbank skončí, tak třeba něco omezím a na přeskáčku budu kvartálně platit Netflix nebo Amazon, oba se stejně nesledují zároveň.
To je zajímavé (nebo spíše divné). Na stránkách O2 nabízí připojení k Internetu a v ceně připojení je základní balíček Oneplay. To samé mají v ceníku. Nikde není napsáno, že musíte mít tu lepší verzi a platit za ni.
Kyslík se snaží za každou cenu nacpat zákazníkovi nepotřebné balíčky.To a ono máte dnes navíc zdarma a za měsíc už budete platit.Nabízeli 5G za 399,v tom bronzovou tv jako zdarma.Na mou námitku,že tv nepotřebuji mi bylo sděleno,že je to v ceně.Za 2měsíce už za tu tv chtěli 199 nebo omezit na modrou tv bez plateb navíc.O tom ve smlouvě ani zmínka.Pak ještě vnucovali nějaké antiviry,zase za měsíční poplatek.A pak jejich předražený telefon za 600.
Založen: Nov 10, 2009 Příspěvky: 2729 Bydliště: u Velvar, mezi D8 a R7
Zaslal: ne březen 23 2025, 21:11 Předmět:
Základní oneplay stojí 199,- https://www.o2.cz/podpora
Takže asi operátor kecal. Nebo máš nějakou televizi, která v základu není.
V předminulém vyúčtování ti posílali upozornění, aspoň to tedy tvrdí. Já u té prašivé firmy jsem jen proto, že koupili Nordic a tam to je jinak.
@kejki
Napsali mi toto:
"Za měsíc převedeme Vaši O2 TV na Oneplay a změníme i O2 Spolu a podmínky tarifů včetně cen. Na nové tarify Vás převádíme k 24. 4. 2025 a zároveň upravujeme jejich cenu, takže zaplatíte celkem o 298 Kč včetně DPH měsíčně více."
Ale pravda, je v tom i změna dalších tarifů - o kterou jsem se jich taky neprosil.
Nicméně je možné, že pro nové zákazníky mají výhodnější tarify, než pro věrné. Takže budu vypovídat a hlásit se znovu, jak jsem to léta uplatňoval s povinným ručením od Allianz?
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.