Zaslal: ne leden 11 2009, 9:56 Předmět: Stereotest
Caute neviete mi poradit kde by som mohol zohnat ten stary stereotest reprosustav ktory sa pouzival este z cias ked este boli v mode kotucaky.Urcite ho vsetci dobre poznate ako ten pan tam hovory : ''slisite mne ted s prave strany atd.
2004 Příspěvky: 20037 Bydliště: Jičín, Český ráj
Zaslal: ne leden 11 2009, 10:32 Předmět:
Tak to nebude ono - poslední stereotest, se kterým jsem se setkal, obsahoval jiné hlášení: bylo tam "slyšíte" a "z pravé strany" (nebo "z pravého reproduktoru"). Ale ani ten jsem nenašel.
Proč nepoužiješ test zvukové karty?
Založen: Dec 18, 2006 Příspěvky: 9734 Bydliště: Český Těšín tam v pohraničí
Zaslal: ne leden 11 2009, 11:19 Předmět:
mám akorát demo pásek stereo test co mně zůstal po kotoučáku unitra M 2403 SD-dama pik, (výr. Polsko) je to na cívce d=10cm a záznam 1/4 stopý stereo rýchlosti 19.05 cm/s _________________ Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Zaslal: ne leden 11 2009, 11:27 Předmět:
Mám test na LP je to z NC 470 a potom vyšlo testovací CD ve stereu a videu pokud ti jde jo o to zjistit jestli máš správně zapojené kabely tak ti ten stereo test můžu hodit někam na leteckou poštu.
Zaslal: ne leden 11 2009, 13:03 Předmět:
Ja bych mel o to testovaci CD zajem, pokud bys byl tak laskav . Jsou na nem i nejake testovaci kmitocty? Diky. _________________ ...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
proč si ten test nevytvoříš během půl hodiny v SoundForgi nebo Nero Wave atd., dosáhneš i lepší parametry (technické) než ta archaická nahrávka. totéž napípání kmitočtů.
Jinak se to dá stáhnout z webu, někde na webu je i ta gramofonová nahrávka - jako dobová rarita.
2004 Příspěvky: 20037 Bydliště: Jičín, Český ráj
Zaslal: ne leden 11 2009, 13:15 Předmět:
Tak to CD by slušelo i tady v souborech. Myslím, že v mp3 s bitrate 192k by to pořád bylo ještě velmi dobře použitelné. Jestli můžeš, zpracuj to a pošli na můj mail, já už to vložím.
Založen: Mar 11, 2004 Příspěvky: 380 Bydliště: Sever jižní Moravy
Zaslal: ne leden 11 2009, 13:44 Předmět:
Už poměrně dlouho používám k výrobě testovacích signálů tento prográmek
http://www.brothersoft.com/sinegen-69507.html .
Teď když jsem hledal kde jej stáhnout jsem našel i novější verzi, ale tu nemám otestovanou a vypadá celkem složitě, je ke stažení tady
http://e-cat.nm.ru/sinegen/ .
Mnohokrát jsem ocenil možnost definovaně nastavit útlum. Navíc generuje i šum atp.
Zaslal: ne leden 11 2009, 14:03 Předmět:
Byla to SP deska k zakoupenému gramofonu, dostal jsem ji k NZC300 ,nejsem si jistý jestli ji ještě mám,ale podivám se.Jinak tady mám něco podobného z časopisu Stereo Video podle kterého jde pěkně nastavit repro od domaciho kina.Tak jedině na E-mail.
Zaslal: ne leden 11 2009, 15:56 Předmět:
Na tom CD ze SV je spousta dobrých věcí, nastavení domácího kina, růžový šum, demagnetizačni skladba, zahořovací skladba pro nové repro a spousty dalších věcí. Myslím, že toho je 78 tracků, a dávat to do MP3 je nanic, jedině flat, ale i tak by to mělo přes 300Mb a to nikde neupnu. Kdysi jsem to pustil na helevole forum, ale to už je tak 3 roky.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2, 3Další
Strana 1 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.