Zdravím nabízím přeladění zesilovacích vložek ALCAD. Přeladění je možné pouze v rozmezí co umožňuje daná vložka.
Cena 200Kč + DPH.
V případě zájmu, nebo dotazů SZ.
2004 Příspěvky: 19923 Bydliště: Jičín, Český ráj
Zaslal: čt červen 06 2019, 21:23 Předmět:
Kdybys napsal aspoň lokalitu, bylo by to patrně rychlejší.
Telč a okolí je hezký mikroregion, nemusíš se za něj stydět a přidej si do profilu konkrétní místo, prosím.
Škoda, že v našem regionu zbude nejvíc vložek na K60, které už dnes není kam přeladit...
2004 Příspěvky: 19923 Bydliště: Jičín, Český ráj
Zaslal: pá červen 07 2019, 10:28 Předmět:
Tak ty bys mohl odbýt pro oblast pokrývanou z Větrného Jeníkova (tam bude MUX24), případně přeladěné na K40, ten se bude spouštět z Prahy, Cukráku a Votic. Tady nám teda sice po vypnutí MUX1 nějaké ty na K38, K39 a K40 zbudou, ale ty by zase mohl užít někdo od Budějic přes Šumavu. A nám tu přibude K43 a po vypnutí K45 UO bude mnohde větší zájem o K45 HK, zatím se stále tyto vysílače místy perou o anténu navzdory SFN...
Snad se těch použitých vložek nebude nikde válet moc... co mi to jen připomíná?...
Škoda, že jsem se líp nenaučil šachy, ale i tak mi to stačí na konstatování, že tohle divák nevyhraje ani s nastoupenou četou montážníků STA o každé přepínací půlnoci, tato hra skončí leda patem. Jinak odveta až potom...
Založen: Mar 19, 2011 Příspěvky: 1964 Bydliště: Jižní Čechy Dačicko
Zaslal: pá červen 07 2019, 13:53 Předmět:
No z Jeníkova jsem bral signál i u nás na Dačicku, tam kde nešlapala Kleť. Mluvím o MUX4. Teď jsem všechny antény přetočil na Urbanečský kopec, Kde jede MUX 4 na K25 a přechodová na K24. Finále bude na K30, až ji Javořice uvolní.
Problém je , ale třeba v Jemnici, kde Kleť na K25 celkem šlapala. Jak se spustil Urbanečský kopec na stejném kanále, je konec. Kleť a Urbaneč jsou skoro ve stejném směru a pre echo dělá bordel. Až to bude na finálním kanále, budu laborovat se soustavou antén....už se těším
Zaslal: čt červen 20 2019, 20:23 Předmět:
Myslím si, že tou soustavou vyřešíš leda kulový . To už se řešilo i v TR, a ani páni z teleomunikací nevyřešili nic a jen krčili rameny... _________________ Rotor rotuje a stator stagnuje...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.