Zaslal: út prosinec 03 2019, 10:30 Předmět:
Set top box musí umět kodek HEVC H.265, linkovaný je H.264 a v ČR to nepojede. _________________ Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
2004 Příspěvky: 19923 Bydliště: Jičín, Český ráj
Zaslal: út prosinec 03 2019, 10:56 Předmět:
Tento settopbox se už stává evergreenem - začalo to v PennyMarketu, když tam tento settopbox vyrobený původně pro polský trh urychleně stahovali z prodeje...
Umět DVB-T2 je sice dost podstatné, ale samo o sobě, bez kodeku HEVC (h.265), je to u nás k ničemu.
Zaslal: út prosinec 03 2019, 11:06 Předmět:
Ono je totiž i velice humorné, že na Ebay má ten set top box u spousty prodejců v titulku H.265 uvedeno, ale v popisu už ne. Takže v případě nákupu to pak řeší item is not as described -> full refund a kupující skončí s vrácenými penězi a jedním set top boxem k ničemu doma _________________ Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
Zaslal: pá prosinec 06 2019, 12:26 Předmět:
TOP:
Podobný má i settopbox Tesla TE-310.
Když už jsem u tohoto settopboxu, zeptám se na jednu maličkost: k čemu má tento settopbox LAN konektor RJ-45, a proč dovoluje připojení k síti (jak ručně, tak přes DHCP)?
Ničím se mi nepodařilo nic z internetu vyvolat, ani v menu najít volbu, která by to umožnila.
Návod se také zabývá jen připojením, o využití taktně mlčí...
Víte někdo něco víc?
Momentálně je tento model na stejné prodejně o dvě stovky dražší, než když jsem ho tam v dubnu kupoval do karavanu. Za tu dobu a ten příplatek by už ten settopbox měl umět i hosty na pařbě obsloužit...
Zaslal: pá prosinec 06 2019, 16:57 Předmět:
Pro Hilla
Já mám settopbox Tesla TE-320 a přes LAN konektor RJ-45 se dá dostat pouze na You Tube a přehrávat videa, po stlačení na dálkovém ovládači menu a výběru You Tube, nic víc to přes síť neumí.
Zaslal: pá prosinec 06 2019, 18:44 Předmět:
Tak TE310 v menu nemá vůbec žádnou volbu pro internet.
Jen vypíše přidělenou IP, adresy DNS lze uložit (v režimu ručně nastavené IP), na routeru ho vidím, settopbox hlásí, že je připojený k internetu, ale ale to je tak všechno. V nabídce se nic nového neobjeví.
No nic, na pozemní příjem ve všech momentálně dostupných standardech je bez problému.
Zaslal: pá prosinec 06 2019, 19:34 Předmět:
Využil bych vlákna = jsou nějaké zkušenosti s nákupem DVBT2 přijímačů z nabídky Aliexpressu?
V odkaze je jeden namátkou vybraný kus s H.265/HEVC, který má dost recenzí. Ss jsou tam i další..
Založen: Jun 20, 2005 Příspěvky: 894 Bydliště: Hospoda u Třebíče
Zaslal: čt prosinec 12 2019, 10:32 Předmět:
Zkusil jsem napsat prodejci, jak je to s češtinou, odepsal, že jsou schopni ji přihrát. Moc té angličtině nedám, jen co mi translátor přeloží, proto se zeptám: dá se využít u tohoto typu i ta wifi pro připojení do domácí sítě a prohlížení svých .avi souborů v připojeném PC?
P.S. nechápu, proč se stránky aliexpresu otvírají v němčině, když původní odkaz mám s angličtinou
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2, 3Další
Strana 1 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.